MENÜ

Farkas Tibor életmódterapeuta, gyógymasszőr, természetgyógyász


"Az orvos kezel, a természet gyógyít, én pedig segítek mindkettőnek."

Akkor időközönként felkeresi jól megszokott masszőrét, mert meg van elégedve Vele.

Teljesen el tud lazulni a masszázsasztalon, kikapcsolódik, miközben masszőre erőteljes fogásokkal kezeli, gyúrja, helyreteszi csigolyáit, ízületeit, kimozgatja őket, itt-ott ropog is egy kicsit. Érzi masszőre lelki és fizikai erejét, ami által Ön is szinte újjászületik.

Felpezsdül ereiben a vér, fáradtsága elillan, megtisztul a testében, és a lelkébenfelhalmozódott salakanyagoktól. Ha Ön úgy kívánja, beszélget Önnel közben, ha jobban esne ellazulni, akkor hallgat. Élvezi a füstölő, és a masszázsolaj kellemes illatát, a halk meditációs zenét. Érzi a testében akadálytalanul áramló energiát.

Mikor vége a kezelésnek, teljesen felszabadultnak, frissnek, erősnek érzi magát. A lecsomósodott izmok fellazultak, az energiablokkok feloldódtak. Nem esik nehezére egyenesen állni, tüdeje is kitágult, gondolatai kitisztultak, ellazult és boldog, legszívesebben megölelné búcsúzásnál masszőrét.

Ha így van, akkor Ön megtalálta az Önnek megfelelő masszőrt.

Ha nem, keressen fel! 

    

 

zoldfejlec.jpg

 

 

"Az egészség nagy kincs, az egyetlen, amely arra érdemes, hogy ne csak időt, verejtéket, fáradtságot, vagyont vesztegessünk rá, de még életünket is kockára tegyük a nyomában, hiszen nélküle az élet csak szánalmas botrány. Nélküle kéj, bölcsesség, tudomány, erény elfakul és elernyed..."

Michel de Montaigne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél


Szavazás

Hogyan talált rám?
Keresővel az első pár találatban volt.
Linkgyűjteményekből.
Ismerős ajánlása alapján
Asztali nézet